Promosi Ejen Bulan Disember


Penerangan Berkenaan Sistem Roferro Video # 1

Penerangan Berkenaan Sistem Ejen Roferro Video # 2

Penerangan Berkenaan Sistem Ejen Suri Rumah Video # 3

Penerangan Berkenaan Sistem Ejen Mobile Video # 4

PKPB.  Pergerakan dah terbatas.  Akaun bank semakin menipis.  Apa kata join team kami sebagai ejen roferro?

  • Latihan dan akses pada sistem diberikan. 
  • Bunting dibekalkan untuk promosi.
  • Mentoring seminggu sekali oleh team training.
  • Pendaftaran bersama kit ejen hanyalah RM 180.00 

Promosi Beli 2 Balang Pada RM 26

2 balang ROFERRO hanya #RM26* sahaja 😱😱😱 Offer sampai #31_Disember_2020 pula tu️ 🀩 [*harga termasuk pos untuk Semenanjung Malaysia sahaja]

Cepat rebut peluang ni❗️ BosanΒ² duduk rumah time PKPB sambil belajar atau kerja "online" tu boleh mengunyah ROFERRO. TauΒ² dah habis sebalang .. so kena la beli 2 balang untuk stok masa kecemasan πŸ˜‚

Promosi Ejen Bulan Disember

PKPB.  Pergerakan dah terbatas.  Akaun bank semakin menipis.  Apa kata join team kami sebagai ejen roferro?

  • Latihan dan akses pada sistem diberikan. 
  • Bunting dibekalkan untuk promosi.
  • Mentoring seminggu sekali oleh team training.
  • Pendaftaran bersama kit ejen hanyalah RM 180.00 

Pakej 4 Balang (RM 52.00) - PROMOSI

Bila dah rasa sebalang, dah tentunya akan datang balik untuk round kedua, ketiga dan seterusnya. Borong terus je la 4 balang, baru RM 52.00. Dah boleh ulang 4 kali. 


Roferro Crunchy Cornflakes

Sekali Kunyah Meninggal Sebalang

Kerangupan cornflakes yang tak pernah anda rasa dan paling best, perisa kari, tak pedas, tak manis, sedap dikunyah

Mesti anda bosan makan cornflakes biasa dan perlukan cabaran rasa BARU.

CUBALAH PERISA KARI, ROFERRO CRUNCHY

APA YANG MENARIKNYA ROFERRO NI?

  • βœ… Rasa kari yang original
  • βœ… Bukan ada cornflake saja, ada kacang shandong dan ada kacang peas
  • βœ… Khasiat Tinggi
  • βœ… Dapat Mengawal Berat Badan
  • βœ… Disediakan dari bahan-bahan berkualiti
  • βœ… Resipi sihat untuk bersama keluarga
  • βœ… Sambil membeli sambil menderma

TAK SAH TAK ADA ROFERRO CRUNCHY CORNFLAKES kalau tengok rancangan tv bersama keluarga. Sambil tengok sambil kunyah

Beli 1 Balang Sekarang


Agihan Roferro Crunchy Cornflakes Bagi Projek Bahtera


Video Agihan Roferro Crunchy Cornflakes Secara Keseluruhan Video # 1

Video Agihan Roferro Crunchy Cornflakes Bagi Zon Tengah Video # 2

Video Agihan Roferro Crunchy Cornflakes Bagi Zon Selatan Video # 3

Projek Bahtera

MEMBELI DAN BERINFAQ

Setiap hasil jualan akan disedekahkan untuk menaja makanan siap masak kepada pelajar tahfiz, anak yatim, fakir miskin dan golongan asnaf yang memerlukan

Setiap hari PROJEK BAHTERA menginfaq makanan tengahari di sekolah tahfiz

Setiap hari Jumaat (setiap minggu) PROJEK BAHTERA menginfaq makanan dan minuman kepada jemaah masjid

SIAPAKAH PENERIMA INFAQ PROJEK BAHTERA

  • βœ… MASJID BANDAR BARU AMPANG, SELANGOR
  • βœ… MASJID PASIR MINAL, KG PASIR MINAL, KEMAMAN, TERENGGANU
  • βœ… MASJID JAMEK KG KURNIA, KEBUN TEH, JOHOR BAHRU.
  • βœ… MASJID KG JEPAK, BINTULU, SARAWAK.
  • βœ… Maahad Tahfiz Integrasi ILMI, Ulu Langat, Selangor.
  • βœ… Madrasah Tahfiz Raudhatul Hufaz, Ulu Langat, Selangor.
  • βœ… Maahad Tahfiz Al-Hikmah, Arau, Perlis.
  • βœ… Maahad Tahfiz Darul Uloom Al-Islamiah, Kemaman, Terengganu Darul Iman
  • βœ… Madrasah Tahfiz As-Salam Skudai, Johor Darul Takzim
  • βœ… Pusat Jagaan Hembusan Kasih Arau Perlis.
  • βœ… Pertubuhan Asnaf Murni @ Rumah Asnaf Murni, Labu, Negeri Sembilan.
  • βœ… Pertubuhan Kebajikan dan Pendidikan Remaja Berwibawa, Rembau, Negeri Sembilan.

ANDA MEMBELI DAN BERINFAQ kami pastikan belian anda menjadi INFAQ harian dan mingguan


Program Harian Menaja Makan Tengahari Setiap Hari-Sekolah Tahfiz


1. Maahad Tahfiz Integrasi ILMI, Ulu Langat, Selangor.


2. Maahad Tahfiz Al-Hikmah, Arau, Perlis.


3. Pusat Jagaan Hembusan Kasih Arau Perlis.


4. Pertubuhan Asnaf Murni @ Rumah Asnaf Murni, Labu, Negeri Sembilan.


5. Pertubuhan Kebajikan dan Pendidikan Remaja Berwibawa, Rembau, Negeri Sembilan.


6. Pusat Jalinan Kasih Anak Yatim, Cheras, Selangor (AD-HOC).


Program Infak Nasi Jumaat (Setiap Minggu hari Jumaat) , kita akan agihkan makanan dan minuman di 


1. MASJID BANDAR BARU AMPANG, SELANGOR


2. MASJID JAMEK KG KURNIA, KEBUN TEH, JOHOR BAHRU.


3. MASJID AL-FALAH, FELDA GUAR NAPAI, KODIANG, KEDAH.


4. AD-HOC Serahan Makanan kepada Golongan Asnaf sekitar Ampang dan Hulu Langat, Selangor.


untuk makan tengahari kepada jemaah yang hadir. 

Infaq Sekarang


Testimoni